פורסם על ידי

אבטיח ג'לי – הלהיט של הקיץ הקרוב!

אבטיח ג'לי וודקה, הלהיט של הקיץ הקרוב שישדרג לכם כל אירוח / מסיבה!

מה אנחנו צריכים?

  • אבטיח
  • אבקת אינסטנס ג'לי
  • אבקת ג'לטין
  • וודקה

אז כיצד מכינים את אבטיח הג'לי?
ראשית חוצים את האבטיח לאורך ומרוקנים את כל התכולה של האבטיח (גם את התכולה אתם כמובן יכולים להגיש).
עכשיו מכינים את הג'לי, פשוט תקנו חבילת אינסטנס ג'לי בצבע אדום ותכינו לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
רצוי גם להוסיף אבקת ג'לטין כדי שהג'לי יהיה יותר חזק ויציב.
מי שרוצה ניתן להוסיף לג'לי גם וודקה לפי הטעם.
כל מה שנותר לכם עכשיו לעשות זה למזוג את הג'לי לתוך האבטיח שרוקנו ולהכניס למקפיא למשך כ-4 שעות.
לאחר 4 שעות ניתן לפרוס ולהגיש את האבטיח – בתאבון!

 

תגובות

תגובות

0 0 742 22 מאי, 2016 אוכל ומתכונים מאי 22, 2016

פוסטים אקראיים

חיפוש

הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו

שינוי גודל גופנים